اين دستگاه از طريق ايمپالسهاي الکتريکي، مقاومت در برابر جريان الکتريکي در بافتهاي بدن عمل مي کند.حدود ۹۶ درصد اطلاعات اين دستگاه دقيق مي باشد.
بدين ترتيب مي توان تصوير کاملي از وضعيت ترکيبي بدن و جزئيات مورد نياز را بدست آورد.

قابليت هاي دستگاه
۱٫ اندازه گيري وزن چربي بدن به تفکيک تمامي اندامها
۲٫ اندازه گيري وزن آب بدن Total Body Water
۳٫ اندازه گيري آب ميان بافتي
۴٫ اندازه گيري وزن عضلات بدن به تفکيک تمامي اندامها
۵٫ اندازه گيري ميزان تراکم استخوان
۶٫ اندازه گيري ميزان دقيق اضافه وزن با توجه به نوع استخوان بندي و…

توصيه پزشکان براي استفاده از اين دستگاه به افراد زير مي باشد:
۱٫ تمامي افراد سالم حداقل سالي يکبار(جهت آگاهي از سلامت بدن)
۲٫ بيماران کبد چرب، افراد داراي اضافه وزن ، چاقي، بيماران ديابتي و افراد مسن حداقل هر شش ماه يکبار
۳٫ با توجه به رابطه مستقيم بين ميزان چربي بدن و شيوع بيماريها براي اکثر بيماران مفيد مي باشد.
۴٫ ورزشکاران حرفه اي و بدنسازان زيرا به مربيان و پزشکان طب ورزش جهت انتخاب برنامه ورزشي کمک مي کند.
چرا ورزشکاران دچار کبد چرب مي شوند؟
۱٫ عمدتا استفاده از مواد غذايي پر کالري با تعداد وعده هاي بالا
۲٫ مصرف داروهاي هورموني و استروئيدي
۳٫ عدم تعادل در ترکيبات مواد غذايي

كلسترول چيست؟
كلسترول يك مادة نرم و مومي شكلي است كه يك نوع چربي به شمار مي رود و در خون و همة بافت هاي بدن شما وجود دارد. كلسترول در ساختمان غشاي سلول ها، برخي هورمون ها و… شركت دارد وجود آن براي سلامت بدن ضروري است. كلسترول بدن از دو راه به دست مي آيد: راه اول و عمده ترين منبع كلسترول، كلسترولي است كه كبد خود انسان توليد مي كند. راه دوم كلسترولي است كه از خارج بدن تأمين مي شود و عمدتاٌ با خوردن غذاهاي حيواني مانند تخم مرغ، گوشت و شير فراهم مي‏گردد. البته خوردن چربيهاي اشباع شده (نوع ديگري از چربيها كه بيشتر خاستگاه حيواني دارند) نيز به توليد بيشتر كلسترول توسط بدن كمك مي نمايد.

انواع كلسترول
كلسترول در جريان خون به دو شكل اصلي انتقال مي يابد
يكي كلسترول «بد» (كلسترول LDL ) كه غلظت بالاي آن با افزايش رسوب كلسترول در ديوارة رگهاي خوني و تصلب شرايين (مستعد شدن براي بيماري‏هاي قلبي- عروقي) همراه است و بايد سعي شود كه ميزان آن در خون كاهش يابد.
دوم كلسترول «خوب» (كلسترولHDL ) كه با انتقال كلسترول اضافي خون به كبد، سبب دفع آن از بدن مي گردد. بنابراين غلظت هاي بشتر «خوب» با بروز كمتر بيماري هاي قلبي- عروقي همراه است.
چگونه مي توان كلسترول خون را پايين آورد؟
نخستين گام در كاهش كلسترول خون، رعايت رژيم غذايي مناسب و ورزش است. توجه داشته باشيد هر نوع ماده غذايي كه بيش از مقدار مورد نياز مصرف شود، ممكن است به چربي تبديل و در بدن ذخيره گردد.
چه نكاتي را در برنامه غذايي خود بايد در نظر گرفت؟
اولين قدم اين است كه چربي هاي آشكار در مواد غذايي را جدا كنيد و چربي‏هاي اشباع يعني چربي هايي كه در دماي اتاق جامد هستند مانند شير پرچربي، خامه، كره، پنير پرچربي، پوست مرغ و چربي گوشت را كمتر مصرف نماييد.
سعي كنيد ميزان مصرف چربي به ويژه چربي هاي اشباع را در رژيم غذايي خود كاهش دهيد. از مصرف غذاهاي چرب و با كلسترول بالا نظير مغز، جگر، دل، كله پاچه، زرده تخم مرغ، سس هاي حاوي زرده تخم مرغ، كره، روغن نارگيل، روغن حيواني، شكلات، شيريني هاي خامه دار، كيك، سيب زميني سرخ شده، سوسيس و كالباس اجتناب نماييد. به جاي چيپس از سيب زميني «ساده پخته شده» استفاده كنيد و براي طعم دادن مقدار كمي كره روي آن بگذاريد يا اندكي نمك و فلفل به آن بيفزاييد. ماهي، مرغ و حبوبات چربي مضر كمتري دارند و منابع غذايي خوبي هستند. البته از سرخ كردن ماهي و مرغ در مقدار زيادي روغن بپرهيزيد. بهتر است ماهي و مرغ بصورت كبابي، آب پز يا بخار پز مصرف شوند. شير و انواع لبنيات كم چربي مصرف كنيد. سبزيجات وميوه ها چربي كمي دارند و همچنين يك منبع سرشار از ويتامين ها هستند، بنابراين از اين مواد زياد مصرف نماييد.
در صورت استفاده از چربي، از چربي هاي غيراشباع مانند روغن ذرت، كنجد، آفتابگردان، سويا و زيتون استفاده كنيد.
اضافه وزن، نقش مهمي در شکل گيري سرطان داردطي سال هاي اخير، افزايش آمار بيماري هاي سرطاني، آشکارا با اضافه وزن افراد ارتباط داشته است.
بيماري ها و سرطان هايي که بر اثر اضافه وزن، احتمال بروز دارند، سرطان هاي کليه، روده و سرطان سينه مي باشد.
آنچه تا کنون مسلم شده اينکه نيمي از تمامي موارد ابتلا به سرطان به اضافه وزن ارتباط دارد.
اضافه وزن رابطه مستقيم با شکل گيري بيماريهايي نظير، انواع سرطان،ديابت، ناراحتيهاي قلبي، فشار خون، کبد چرب و… دارد.